Hoe werkt Gifty?

Met Gifty verkoop je eenvoudig je eigen cadeaukaart: op je website, instore en via Gifty.nl. Via onze software regelen we het complete proces: druk, afhandeling, registratie en uitbetaling. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Je cadeaukaart in 3 klikken verkocht.

Met onze bestelmodule op je eigen website - en via Gifty.nl - is je cadeaukaart in 3 klikken gekocht. In de widget is het design van jouw cadeaukaart te zien, dus de klant weet precies wat hij koopt. Plaatsen van de bestelmodule is eenvoudig. Maar kom je er niet uit, dan helpen we je graag.

Bekijk bestelmodule

Direct per e-mail of liever per post?

De klant kiest zelf of hij de cadeaukaart via e-mail of post ontvangt (of verstuurt naar een ander). Via de post wordt de kaart binnen 2 werkdagen professioneel gedrukt geleverd, eventueel compleet met cadeauverpakking. Een cadeau waarmee je kunt aankomen.

Verkoop meer cadeaukaarten instore.

Wil je de cadeaukaarten ook instore verkopen? Dan ontvang je gratis een opvallende baliedisplay om bij de kassa te plaatsen. Hiermee stimuleer je impulsaankopen en verkoop je vanzelfsprekend meer cadeaukaarten. Fraude is niet mogelijk, want pas bij aankoop koppel je de gewenste waarde aan de kaart. O ja, en zijn de cadeaukaarten bijna op, dan ontvang je automatisch nieuwe. Easy does it.

Uitgeven en innemen in een handomdraai.

Met onze app en ons dashboard kun je een cadeaukaart eenvoudig opwaarderen of (gedeeltelijk) verzilveren. In het Gifty-dashboard zie je onder andere welke cadeaukaart wanneer is verkocht en weer is ingeleverd. Superhandig voor de administratie of wanneer je meerdere vestigingen hebt. Ook download je hier je facturen, pas je onbeperkt je ontwerp aan en zie je wat Gifty aan je gaat uitbetalen.

Bekijk de instructievideo

Je cadeaukaart online laten inleveren.

Heb je een webshop of reserveren klanten online bij je? Dan wil je uiteraard dat ze online hun cadeaukaart kunnen verzilveren. Dit kan met de Gifty-API, die voor nagenoeg elk soort systeem te gebruiken is. De API maakt het ook mogelijk om cadeaukaarten in delen af te waarderen. Zo blijft een gedeelte van de waarde op de kaart staan. Meer weten?

Bekijk API-Documentatie

Professioneel gedrukt.

Onze drukkerij drukt onze cadeaukaarten professioneel en in elke gewenste huisstijl op een stevige A5 kaart: Desgewenst met een leuke cadeauverpakking erbij om het cadeau echt af te maken. Hierdoor ben je verzekerd van drukwerk van hoge kwaliteit en een perfecte distributie.

Klanten waar we trots op zijn.

Of het nu gaat om een sterrenzaak of brasserie, een kartbaan of een sauna, een webshop of een reserveringsysteem. We zijn trots op al onze klanten. Ongeacht of ze één of een paar honderd vestigingen hebben.Je cadeaukaart
goed geregeld met Gifty

Meld je nu
gratis aan.

Liever eerst contact met een van onze medewerkers?