Cadeaubon innemen.

Een cadeaubon innemen met Gifty is heel eenvoudig. Bekijk onderstaande instructievideo en je bent binnen 2 minuten helemaal op de hoogte.

Bekijk de instructievideo

Voorkom verrassingen.

Zorg dat niet alleen jij, maar ook je medewerkers op de hoogte zijn van hoe een cadeaubon ingenomen dient te worden. Zo voorkom je verrassingen voor de gast en je personeel wanneer de bon wordt ingeleverd. Installeer alvast de Gifty-app of zorg dat je bent ingelogd in het dashboard voor je de eerste cadeaubon ontvangt.

Hoe je de cadeaubon ontvangt.

  1. Op een gedrukte A5 kaart
  2. Op de smartphone
  3. Uitgeprint door de gast

Op de bon staat een QR-code met hieronder een code van 16 karakters. Gebruik de Gifty-app om De QR-code te scannen óf het dashboard om de code onder de QR-code in te voeren.

Gifty-app.

Je kunt de Gifty-app op meerdere smartphones en tablets installeren met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord, of maak meerdere medewerkers aan. Scan de QR-code op de bon en verzilver het bedrag volledig of gedeeltelijk. Breng het bedrag in mindering op de rekening door deze aan te slaan als korting of cadeaubon.

Google Play Store App Store

Dashboard.

Via het dashboard kun je gemakkelijk cadeaubonnen innemen en uitgeven. Geef de eerst 4 karakters in van de code welke onder de QR-code op de bon staat en verzilver het bedrag volledig of gedeeltelijk. Breng het bedrag in mindering op de rekening door deze aan te slaan als korting of cadeaubon.

Direct naar dashboard

(kassa)Koppelingen.

Momenteel ontwikkelen wij koppelingen voor o.a. Vectron, Mplus, Bork, Untill, Woocommerce en Magento 2. Wil je jouw kassa of systeem koppelen met Gifty? Mail dan naar integrations@gifty.nl zodat wij je kunnen informeren wanneer de koppeling beschikbaar is. Gebruik je een ander systeem? Informeer dan je leverancier en vraag hen contact met ons op te nemen.

Meerdere vestigingen of franchise?

Heb je meerdere vestigingen, verschillende zaken of ben je (onderdeel van) een franchiseformule? Dan hebben we diverse oplossingen om jouw zaken aan elkaar te koppelen en onderling te verrekenen. Vul een terugbelverzoek in en we bespreken telefonisch graag jouw wensen en onze mogelijkheden.

Klanten over Gifty.

Klanten geven ons gemiddeld een (4.8/5)

review Kabelwaterskibaan.nl

“We verkopen nu zonder moeite veel meer cadeaukaarten”

Kabelwaterskibaan.nl
review Beers & Barels

“Met Gifty bieden we onze klanten extra service”

Beers & Barrels
review Tuincentrum Huiting

“Altijd realtime inzicht in verkochte en ingeleverde cadeaukaarten”

Tuincentrum Huiting

Klanten waar we trots op zijn.

Of het nu gaat om een sterrenzaak of brasserie, een kartbaan of een sauna, een webshop of een reserveringsysteem. We zijn trots op al onze klanten. Ongeacht of ze één of een paar honderd vestigingen hebben.Je cadeaukaart
goed geregeld met Gifty

Meld je nu
gratis aan.

Liever eerst contact met een van onze medewerkers?