De voordelen van Gifty.

Denk je eraan om je eigen cadeaukaart uit te gaan geven of wil je het proces verbeteren of digitaliseren? Gifty biedt uiteenlopende voordelen. Zowel voor jouw bedrijf als voor je klant. Nog niet helemaal overtuigd? We zetten de voordelen nog een keer voor je op een rijtje.

85%
Geeft gemiddeld 4 keer meer uit dan de waarde van de cadeaubon.
54%
Bezoekt door een cadeaubon voor het eerst een nieuwe zaak.
20%
Van alle cadeaubonnen wordt nooit ingeleverd. Gratis geld dus.

Alle cadeaukaarten uitbetaald

Gifty betaalt maandelijks alle verkochte cadeaukaarten uit, dus ook de niet-ingeleverde kaarten (en dat is al snel 20%). We brengen alleen de kosten van drukwerk, eventuele verzendkosten en transactiekosten in rekening.

Extra klanten, extra omzet

Doordat je je eigen cadeaukaart verkoopt, kan deze alleen bij jou worden ingeleverd. Dit zorgt voor extra klanten, die vaak ook nog eens meer (gemiddeld 20 – 50%) uitgeven dan de waarde van de kaart. Tel uit je winst!

Digitaal en instore verkocht, via e-mail of post geleverd

Met Gifty verkoop je je eigen cadeaubon online via je website of instore. En bestelt een klant online, dan kan de klant zelf bepalen of de cadeaukaart gedrukt via de post wordt geleverd of direct via e-mail. Gemak voor je klant dus.

Van 1 tot honderden vestigingen

Het maakt ons niet uit of je 1, 10 of 100 vestigingen hebt en of je 3 of 300 cadeaukaarten verkoopt. Wij verzorgen het volledige proces en jij betaalt een vaste prijs per verkochte cadeaukaart. Helder, transparant en voor elke soort onderneming dus.

We nemen het je uit handen

Van online order of instore verkoop tot druk, distributie, administratie en uitbetaling. Met Gifty wordt alles voor je geregeld. En heb je vragen, dan beantwoorden onze vriendelijke medewerkers deze. Beloofd.

Jouw eigen cadeaukaart

In tegenstelling tot de ‘standaard’ kaarten verkoop je met Gifty je eigen cadeaukaart in jouw huisstijl. Ook de verpakking kun je voorzien van eigen branding. Hiermee bied je je klanten echt een persoonlijk cadeau.

Duurzaam, bij ons geen plastic pasjes (!)

Gifty vindt het belangrijk om ook om zich heen te kijken. Daarom bij ons geen milieuvervuilende plastic pasjes, maar stevige papieren cadeaukaarten en verpakkingen. Mooi gedrukt en met een onderscheidend formaat. Iets om mee aan te komen op een feestje.

Integratie met webshop-, kassa- en reserveringssystemen

Via de Gifty-API is jouw cadeaukaart ook te verzilveren in je webshop of via je online reserveringsysteem. Hiermee bied je je klanten extra gemak en service. Wij zorgen voor naadloze integratie met bijna alle systemen.

Altijd en overal inzicht

Via het intuïtieve dashboard heb je altijd en overal inzicht in verkochte en (niet) ingeleverde bonnen, zelfs per vestiging (perfect voor (franchise)ketens). Via dit dashboard beheer je ook eenvoudig instellingen, zoals het minimale bedrag op de cadeaukaart of wie de kosten voor verzending op zich neemt.

Case

HEMA Maassluis.

Hoeveel Nederlanders zouden nog nooit iets hebben gekocht bij het oer-Hollandse HEMA? De HEMA-cadeaukaart is dan ook voor veel mensen een perfect cadeau om te geven of te krijgen. HEMA Maassluis heeft bewust gekozen voor een eigen cadeaukaart met als belangrijkste reden om de loyaliteit onder lokale klanten te vergroten.

Case

Kartfabrique.

Karten, prison island of lasergamen met een borrel of etentje na. Het kan allemaal bij de Kartfabrique, een van de mooiste leisure-bedrijven van Nederland. De consument koopt de Kartfabrique cadeaukaart direct op kartfabrique.nl of op locatie. In samenwerking met Briqbookings is het mogelijk om tijdens het reserveren de cadeaukaart ook online in te leveren.

Case

Jumpsquare.

De schitterende trampoline parken van Jumpsquare zie je overal in ons land. Wij faciliteren de volledige cadeaukaartverkoop, verzending en registratie. De cadeaukaarten zijn te bestellen via jumpsquare.com, maar ook te koop in alle vestigingen. Via onze API zijn alle kaarten ook direct online te besteden tijdens het reserveren van een jumpsessie.

Case

Franchise.

De Pannekoekenbakker heeft 16 franchise vestigingen verspreid over Nederland. Er was sterke behoefte aan een centrale oplossing voor cadeaukaarten. Gifty biedt maximaal inzicht en vereenvoudigt onderlinge verrekening tussen de franchisers. Daar komt bij dat er veel meer cadeaukaarten worden verkocht, onder andere door een betere zichtbaarheid in de vestigingen en via pannekoekenbakker.nl

Case

Avocado Show.

The Avocado Show is hip, happening en zeer succesvol. Alle gerechten zijn gemaakt met – uiteraard - avocado. Er zijn restaurants in Nederland, België en ambities om verder uit te rollen in Europa. Cadeaukaarten worden in alle restaurants verkocht en via theavocadoshow.com. Groeit The Avocado Show verder? Dan groeit Gifty uiteraard mee.

Je cadeaukaart
goed geregeld met Gifty

Meld je nu
gratis aan.

Liever eerst contact met een van onze medewerkers?